Hiša PodlogDobrodošli v
Hiši Podlog


Na slikoviti lokaciji v osrčju Kozjanskega, v objemu neokrnjene narave, se nahaja naš edinstven prireditveni prostor in kulturna rezidenca. Skupaj z lokalnimi partnerji ustvarimo enkratna doživetja, od porok do zasebnih dogodkov.

Poroke


Naj bo vaše poročno popotovanje do večnega “Da” edinstvena izkušnja, ki prepleta preprostost v popolnosti. Od vdiha v brezčastnost najlepšega dne v osupljivi krajini Kozjanskega in neokrnjene naravo kot umetniške kulise, pa do posebej izbranega dekorja, ki bo ustvaril ambient prežet z ljubeznijo. Naj se bo harmonija narave edinstven del vaše serenade ljubezni in kulinarični užitki del simfonije, ki se stkejo v edinstveno izkušnjo sanjske poroke pripravljene do potankosti. Vse in še več vas čaka na naši edinstveni destinaciji.

Zasebni dogodki


Naj bo Vaš cenjeni trenutek edinstvena izkušnja. Naj bo dogodek prijateljsko druženje, veselo vklikovanje ob rojstneem dnevu ali pa druženje ob obletnici poroke ali partnerstva, naše prizorišče vsako priložnost spremeni v nepozabno doživetje. Naj bo naše prizorišče del tkanih niti smehljavih obrazov, veselja in ljubezni, ki tvorijo edinstveno mojstrovino spominov. Vaš edinstven dan je naša zaveza , da skupaj so-ustvarimo trenutke, ki ostanejo v srcu še dolgo po koncu praznovanja.

Umetniška rezidenca


Dobrodošli v umetniški rezidenci Podlog pod Bohorjem, kjer ustvarjalnost ne pozna meja. Na novo ustanovljujoče zatočišče za umetnike, ki lahko v objemu neokrnjene narave raziskujejo, odstirajo in oživijo svoje vizije. Rezidenca, ki je obdano z navdihujočo pokrajino Kozjanskega in neokrnjene narave pod zaščito Nature 2000, naj tako postane del umetniškega platna. Naj bo naša rezidenca del vašega umetniškega ustvarjanja in krajina prežeta z energijo vašega umetniškega popotovanja. Rezidenca, ki je več kot le prenočišče – zatočišče za vašo dušo, prostor za navdih in galerija za vaše mojstrovine. Projekt umetniške rezidence je bil oblikovan kot umetniški povezovalec med lokalno skupnostjo in širšo mednarodno kulturno sfero.


Portfelj naše edinstvene ponudbe


Lokalni pridelki &
Partnerji


Okusite bistvo naše posesti, kjer z veliko ljubezni v visokodebeljnem sadovnjaku gojimo avtohtone vrste Kozjanskega jabolka in hrušk. Iz ročno nabranih sadežev pripravimo nabor pijač, od osvežujočega jabolčnika do izvrstne žgane pijače, ki poosebljajo bogat značaj naše letine. Doživite čisti okus naše predanosti kakovosti, od sadežev do napitkov. Zapriseženi v moč lokalne skupnosti smo v vsak vidik naše zgodbe vtkali široko paleto lokalnih okusov. Od pridelkov do mize je naša zaprisega, kjer v ponudbo vključujemo sveže pridelke lokalnih proizvajalcev in negujemo povezavo, ki podpira trajnostno kmetijstvo. Naša zaveza sega vse do lokalnih kleti in mikropivovarn, kjer vsak požirek odraža strast naših regionalnih partnerjev. S sprejemanjem lokalnega ne ustvarjamo le izjemne kulinarične izkušnje, temveč tudi prispevamo k vitalnosti naše skupnosti. Pridružite se nam na kulinaričnem popotovanju, ki slavi bogastvo narave ter predanost lokalnih pridelovalcev.

Edinstveno prizorišče &
Izjemna doživetja


Doživite praznovanje brez stresa na našem edinstvenem prizorišču, kjer sta načrtovanje in organizacija vašega popolnega dne brezhibno prepletena v enostavno in sproščujočo izkušnjo. Od prefinjenega dekorja do nadarjenih glasbenikov, izbranih gostinskih partnerjev do kreativnih fotografov, vaše želje so naša skrb. Z zavezanostjo k odličnosti in transparentnostjo stroškovnika, ki je razumen in pregleden, vašo vizijo spremenimo v nepozabno izkušnjo. Vaš sanjski dogodek je naša glavna prioriteta, vaša vizija pa scenarij naše izvedbe nepozabnega dogodka. Predstavljajte si potovanje brez stresa, na katerem vsaka podrobnost zlahka najde na svoje mesto. Naj se bremena usklajevanja stopijo, saj naša predana ekipa poskrbi, da bo vaša vizija ne le uresničena, ampak tudi presežena. Dobrodošli v preprostosti, kjer je veselje do vašega dogodka v središču pozornosti, vsak trenutek pa je dokaz enostavnosti praznovanja z nami.

Personalizirane &
Unikatne rešitve


Ustvarite svojo sanjsko poroko ali pa praznovanje v objemu lepote neokrnjene narave. Naše prizorišče je vaše platno, kjer je vsaka podrobnost ukrojena po vaši osebni viziji. Od zaobljub, izmenjanih pod drevesi visokodebeljnega sadovnjaka, pa do plesišča na sprejemu, ugnezdenega pod zvezdami – to je vaša ljubezenska zgodba, del pripovedi v objemu čistega sijaja narave. V našem družinskem podjetju je priprava popolne poroke več kot le storitev; je preplet naših mednarodnih strokovnih izkušenj in znanja, vaše vizije ter poti, na katero podajamo skupaj. Od začetnih sanj o popolnem dnevu, do končnih korakov pred oltar, naša predanost do podrobnosti bo odraz vašo edinstvene zgodbe. Naj vas naše izkušnje neopazno vodijo proti popolnemu dnevu in zagotovijo, da vsak trenutek odmeva z bistvom vaše ljubezenske zgodbe. Zaupajte nam in skupaj bomo uresničili vašo vizijo popolne poroke – od strokovnih izkušenj do znanja.REZERVACIJE


    prijava na glasilo ✉️