Poroke

Uresničitev vaše sanjske poroke


Vstopite v svet, kjer vaše poročne sanje zlahka postanejo resničnost – dobrodošli na naši edinstveni lokaciji, kot nalašč oblikovani za vaš nepozaben dan brez stresa. Kjer je vsaka podrobnost usklajena in le košček v mozaiku izjemne izkušnje. Od koncepta do izvedbe, z našim celovitim naborom storitev Vam na novo definiramo načrtovanje vašega edinstvenega dne. Naša zaveza je poenostaviti vašo pot od zamisli ter vse do sprehoda do oltarja, ter zagotoviti edinstveno izkušnjo poročnega dne.

Predstavljajte si prostor, kjer vaša vizija ni le razumljena, temveč realizirana. Naša prioriteta je zagotoviti osebno ustvarjeno izkušnjo poroke, prilagojeno vašim željam. Od trenutka, ko stopite na našo poročno lokacijo, vam ponujamo celovito ponudbo destinacije na enem mestu – prostor, kjer se bremena načrtovanja razblinijo in prične čarobnost praznovanja vaše ljubezni.

Trenutek popolnosti ujet v večnosti


Kulisa narave, dekor, vzdušje – za vaš popoln dan bomo naredili še dodaten korak. V objektiv ujeti trenutki sreče, z izbiro kreativnih fotografov, ki zagotavljajo, da se vsak nasmeh, vsak pogled in vsako čustvo postane del večnosti. Z možnostjo okrasitve naše poročne lokacije z unikatnim dekorjem, ustvarimo ambient, ki govori jezik elegance in stila. Okrasitev, ki ustvarja popolno kuliso in dopolni bistvo vašega edinstvenega poročnega slavja. Vzdušje je kot nota vitalen del v simfoniji vašega dogodka, naša skrb pa je, da orkestriramo naravno okolje v katerem lahko odmeva vaša vizija popolnega dne prežeta z veseljem in ljubeznijo.

Naj ritem praznovanja vodijo nadarjeni glasbeniki in ne glede na zvrst, od subtilne melodije godalnega kvarteta ali pa živahtne energije benda v živo, naša edinstvena lokacija poskrbi, da bo glasbena izkušnja vašega dogodka tako edinstven kot vaša ljubezenska zgodba.

Kulinarična odisejada


Prepustite se kulinaričnemu popotovanju, ki presega vaša pričakovanja. Z našimi gostinskimi partnerji, ki jih navdihuje ustvarjalnost in strast, oblikujemo vaš poročni jedilnik, ki navdušuje brbončice. Gastronomske užitke dopolnjujemo s premišljenim izborom pijač, skrbno usklajenim in dopolnjujočem h kulinarični izkušnji, soustarjajoč z raznoliko paleto pijač lokalnega izvora.

Še posebej pa smo ponosni na našo zavedo do partnerstev z lokalnimi proizvajalci. Z lokalnimi kmečkimi pridelki mesa, zelenjave in sadja,povezanih v edinstveni gastronomski izkušnji, še posebej negujemo bogastva, ki jih z nami deli prelepa krajina Kozjanskega. Z vključevanjem lokalnih proizvodov in sodelovanjem z regionalnimi obrtniki ne le dvigujemo kakovost naše ponudbe, temveč prispevamo k trajnosti in rasti skupnosti. In nič ne premami vaših borbončic kot pijače lokalnih kleti in mikropivovarn, vključujoč bogato paleto in sodobno reinterpretacijo Kozjanskega. Simfonija barv, tekstur, vonjav in okusov, ki tvorijo simfonijo, ki slavi geografsko poreklo in kakovost. Vaše praznovanje postane del nečesa večjega – skupnega popotovanja, ki časti in dopolnjuje lokalno tapiserijo okusov.

Načrtovanje brez stresa


Naš večnamenski in vsestranski prostor je popolna lokacija, ki omogoča fleksibilnost v obsegu vaših želja za organizacijo vaše sanjske poroke. Naj naša prostorna poročna lokacija postane vaše platno, kjer je vsaka podrobnost usklajena z vašo vizijo. Od zaobljub, izmenjanih v odsevu naravnega ribnika, do plesišča po sprejemu, ki je ugnezdeno med krošnjami dreves in zvezdnim nebom – to je vaša ljubezenska pravljica, edinstveno izpovedana v objemu sijaja narave.

Izbira naše lokacije ni zgolj odločitev, temveč naše povabilo k izbiri praznovanje brez težav. Kjer se vsi elementi neopazno prepletajo in soustvarjajo nepozabno doživetje. Dovolite nam, da smo orkestratorji vašega dneva sreče in naše prizorišče del odrske kulise predstave, ki se bo vam in vašim gostom za vedno vtisnila v spomin. Dobrodošli na prizorišču, kjer je stres poročnega dne sekundarna misel, načrtovanje detaljev soustvarjajoč vašo vizijo pa naša zaprisega.

Naši poročni paketi